1724928. Wheat antioxidants/ Edited by Liangli Yu.- Hoboken, N.J.: Wiley-Interscience, 2008.- xiii, 276 p.: ill.; 25 cm. Includes bibliographical references and index ISBN: 9780470042595 Tóm tắt: Growing evidence supports the role of dietary antioxidants in the prevention of many chronic diseases such as cancer and cardiovascular disease. Wheat, the second most important cereal crop in the world, is rich in dietary antioxidants. This book provides the most recent findings to date on wheat antioxidants, their properties, methods for activity estimation, and bioactivity. (Antioxidants; Wheat; Chất chống oxi hoá; Lúa mì; ) |Chất chống oxi hoá; | [Vai trò: Yu, Liangli; ] DDC: 613.28 /Price: 105.00 /Nguồn thư mục: [SCTHU]. |
1666448. YAGI, KUNIO Active oxygens, lipid peroxides and antioxidants/ Kunio Yagi.- 1st.- Tokyo: Japan Scientific Societies Press, 1993.- 372p.; 23cm. (Active oxygen; Free radical; Membrane lipids; ) |Bệnh dinh dưỡng; Peroxidation; | DDC: 616.3997 /Nguồn thư mục: [SCTHU]. |
1216429. DECKER, ERIC Antioxidants in muscle foods: Nutritional strategies to improve quality/ Eric Decker, Cameron Faustman, Clemente J. Lopez - Bote.- New York...: John Wiley & Sons, 2000.- XII, 499p.; 23cm. Bibliogr. in book. - Ind. ISBN: 0471314544 Tóm tắt: Nghiên cứu các quá trình ô xi hoá thực phẩm thịt: Ôxi hoá các chất Lipid, chất béo, các vitamin,các chế độ dinh dưỡng ảnh hưởng tới việc ôxi hoá thành phần của thịt; Đánh giá tác động của sự ôxi hoá đối với chất lượng của các sản phẩm thực phẩm thịt; Đưa ra một số nghiên cứu khoa học nhằm nâng cao chất lượng sản phẩm thịt. (Chất lượng; Nghiên cứu; Thực phẩm; Thịt; Ôxi hoá; ) [Vai trò: Decker, Eric A.; Faustman, Cameron; Lopez-Bote, Clemente J.; ] /Nguồn thư mục: [NLV]. |