1642968. Solid state fermentation for foods and beverages/ editors, Jian Chen, Yang Zhu..- Boca Raton: CRC Press, 2014.- xv, 391 p.: ill.; 25 cm.- (Fermented foods and beverages series) Includes bibliographical references (p. 378-385) and index. ISBN: 9781439844960 Tóm tắt: This is the first book about fermented food and beverage to focus on solid-state fermentation. The text describes the various reactors used in solid-state fermentation, including static state reactors, dynamic reactors, and other new types of reactors, and provides a detailed introduction to various solid-state fermented foods and beverages, including product category, characteristics, functionalities, safety issues and consumer perception. The authors address such engineering issues as mass and heat transfer and energy equation calculation of solid-state fermentation, dynamic modeling of solid-state fermentation, and process control of solid-state fermentation. (Solid-state fermentation.; Lên men trạng thái rắn; ) |Công nghệ sinh học; | [Vai trò: Chen, Jian; Zhu, Yang,; ] DDC: 660.28449 /Price: 3761000 /Nguồn thư mục: [SCTHU]. |
1698562. EDITED BY THOMAS H. PARLIMENT Caffeinated beverages: Health benefits, physiological effects, and chemistry/ Edited by Thomas H. Parliment, Chi-Tang-Ho and Peter Schieberle.- Washington, DC: American Chemical Society, 2000.- 435p.; 24cm.- (ACS Symposium; No. 754) ISBN: 0841236542 (caffeine; coffee; texhealth aspects; ) |Cà phê và sức khỏe; physiological effect; congresses; health aspects; congresses; congresses; | DDC: 615.785 /Nguồn thư mục: [SCTHU]. |
1663170. CLAIRMONTE, FREDERICK Merchants of drink: Transnational control of world beverages/ Frederick Clairmonte, John Cavanagh.- Penang, Malaysia: Third World Network, 1988.- 190 p.: ill.; 26 cm. Includes bibliographical references ISBN: 9679990850 Tóm tắt: Contents: 1. Introduction; 2. Production, consumption and trade relations; 3. From peasants to plantations;... . (Business and politics; Kinh doanh và chính trị; ) |Chính sách kinh doanh; | [Vai trò: Cavanagh, John; ] DDC: 338.88763 /Nguồn thư mục: [SCTHU]. |
1020852. Flavour development, analysis and perception in food and beverages/ J.K. Parker, J.S. Elmore, L. Methven (ed.)....- Amsterdam...: Woodhead Publ., 2015.- xxx, 417 p.: fig., tab.; 24 cm.- (Woodhead publishing series in food science, technology and nutrition) Bibliogr. at the end of the research. - Ind.: p. 409-417 ISBN: 9781782421030 (Hương liệu; Màu; Phân tích; Thực phẩm; ) [Vai trò: Elmore, J.S.; Methven, L.; Parker, J.K.; Ridgway, K.; Wyszynski, B.; ] DDC: 664.5 /Nguồn thư mục: [NLV]. |
1042713. Knife and fork: Visual identities for restaurants, food and beverages/ Ed.: Robert Klanten, Anna Sinofzik.- Berlin: Gestalten, 2014.- 256 p.: ill.; 29 cm. ISBN: 9783899555356 (Nghệ thuật; Thương mại; ) [Vai trò: Klanten, Robert; Sinofzik, Anna; ] DDC: 741.6 /Nguồn thư mục: [NLV]. |
1061072. PARK ROCK DARM Sul, Korean alcoholic beverages/ Park Rock Darm, Lee Kun Wook ; Transl.: Park Jung-eun ; Phot.: Seo Heun Kang.- Daejeon: National Research Institute of Cultural Heritage, 2013.- 145 p.: phot.; 24 cm.- (Intangible cultural heritage of Korea) App.: p. 121-145 ISBN: 9788929901769 (Rượu; Đời sống xã hội; ) [Triều Tiên; ] {Rượu Sul; } |Rượu Sul; | [Vai trò: Lee Kun Wook; Park Jung-eun; Seo Heun Kang; ] DDC: 394.1309519 /Nguồn thư mục: [NLV]. |
1323592. YOON, SOOK-JA Korean traditional desserts: Ricecakes, cookies and beverages/ Sook-ja Yoon ; Transl.: Young-Hie Han.- Seoul: Ji-Gu, 2001.- 116 p.: phot.; 29 cm. Bibliogr. at the end of the book . - Ind. Transl. from Korean ISBN: 8970062394 Tóm tắt: Giới thiệu nguồn gốc và lịch sử phát triển của các món từ gạo của Hàn Quốc. Cách chế biến các món ăn từ gạo. Nguồn gốc và sự phát triển của các món bánh quy và cách chế biến. Đồ uống và cách pha chế, chế biến (Bánh; Món ăn; Nấu ăn; ) [Hàn Quốc; ] {Đồ uống; } |Đồ uống; | [Vai trò: Han, Young-Hie; ] DDC: 641.595195 /Nguồn thư mục: [NLV]. |