1262157. SCOTT, ELIZABETH How to prevent food poisoning: A practical guide to safe cooking, eating, and food handling/ Elizabeth Scott, Paul Sockett.- New York,...: John Wiley and Sons, 1998.- xiii, 207 p.; 23 cm. Bibliogr. at the end of the book. - Ind. ISBN: 0471195766 Tóm tắt: Tìm hiểu những vấn đề về ngộ độc thức ăn, tìm hiểu những nguyên nhân dẫn đến ngộ độc. Đưa ra một số phương pháp để tránh ngộ độc thức ăn trong bếp cũng như khi đi mua đồ. Hướng dẫn những điều cần làm để an toàn nấu nướng, an toàn khi đi ăn ở ngoài,.. (An toàn thực phẩm; Ngộ độc thức ăn; Phòng trừ; ) [Vai trò: Sockett, Paul; ] DDC: 363.19 /Nguồn thư mục: [NLV]. |
1739731. Proceedings ASEAN workshop on food irradiation: Organized by the ASEAN food handling Bureau in collaboration with the atomic energy commission of Thailand under the auspices of the ASEAN-COFAF sub-commitee on food handling.- Bangkok: ASEAN Food Handling Bureau, 1985.- ix, 150 p.; 22 cm. ISBN: 9679932060 Tóm tắt: This book introduce about food irradiation, state of the art. ASEAN country papers on food irradiation. Economics of food irradiation. Food irradiation - institutional issues. Report of the panel on the worshop findings and recommentdations list of participants (Radiation preservation of food; Bảo quản bức xạ thực phẩm; ) |Công nghệ thực phẩm; Congresses; Hội nghị; | DDC: 664.0288 /Nguồn thư mục: [SCTHU]. |