Marc 21 DDC KHTG KD KHTG CD

MỤC LỤC LIÊN HỢP VIETBIBLIO

Giới hạn kết quả tìm kiếm bằng dấu *:
Ví dụ: Toán 2, xuất bản năm 2010, Bộ sách Cánh Diều => Nhập: Toán 5*2010*Cánh Diều
Tên sách hoặc ISBN:
Thư viện:
Tìm thấy: 14 tài liệu với từ khoá Food microbiology

Phần mềm dành cho TV huyện và trường học1734305. NGÔ, THỊ PHƯƠNG DUNG
    Handout on food microbiology/ Ngô Thị Phương Dung.- CanTho: CanTho University, [2006].- 1v.: ill.; 29 cm.
(Microbilogy; Vi sinh vật; ) |Vi sinh vật; |
DDC: 579 /Nguồn thư mục: [SCTHU].

Phần mềm dành cho TV huyện và trường học1643089. RAY, BIBEK
    Fundamental food microbiology/ Bibek Ray, Arun Bhunia.- Fifth edition.- Boca Raton: CRS Press, Taylor & Francis Group, an informa business, 2014.- xlvii, 607 p.: illustrations; 26 cm.
    Includes bibliographical references and index
    ISBN: 9781466564435
    Tóm tắt: Preface to the Fifth Edition The golden era of food microbiology has begun. All three areas of food microbiology, beneficial, spoilage, and pathogenic microbiology, are expanding and progressing at an incredible pace; thus, it is difficult for one to stay abreast of new developments. A genuine attempt has been made to capture those developments in this new edition. Spoilage-causing microorganisms are a major concern. To feed the growing population in the world, microbial food spoilage must be reduced, and improved intervention technologies must be developed. To achieve that goal, it is necessary to understand the problems; that would help to develop effective control methods for different types of foods, especially using the hurdle concept. In the past decade, foodborne pathogens have broadened their association with varieties of foods that were unexpected, such as Salmonella in peanut butter, fish, and spices; Listeria monocytogenes in cantaloupe and celery; and a new strain of Shiga-toxin producing Escherichia coli (O104:H4) with sprouts. To have a greater understanding of pathogen association in preharvest plants and meat animals, the concerted efforts of plant biologists, animal scientists, soil chemists, environmental scientists, agriculture and biological engineers, social scientists, and microbiologists are needed to address food safety and quality issues
(Food Microbiology; Foodborne Diseases; Vi sinh thực phẩm; ) |Ngộ độc thực phẩm; Prevention & control; | [Vai trò: Bhunia, Arun K.,; ]
DDC: 664.001579 /Price: 1748000 /Nguồn thư mục: [SCTHU].

Phần mềm dành cho TV huyện và trường học1717409. MONTVILLE, THOMAS J.
    Food microbiology: An introduction/ Thomas J. Montville.- Washington: ASM Press, 2005.- 380 p.; 27 cm.
    ISBN: 1555813089
(Food; ) |Công nghệ thực phẩm; Thực phẩm; Microbiology; |
DDC: 664.001579 /Nguồn thư mục: [SCTHU].

Phần mềm dành cho TV huyện và trường học1718160. MCLANDSBOROUGH, LYNNE
    Food microbiology laboratory/ Lynne McLandsborough.- Boca Raton: CRC Press, 2005.- 179 p.; 27 cm.
    ISBN: 0849312671
(Food; ) |Lý thuyết công nghệ thực phẩm; Laboratory manuals; Microbiology; |
DDC: 664.001597 /Nguồn thư mục: [SCTHU].

Phần mềm dành cho TV huyện và trường học1714756. VOET, DONALD
    Encyclopedia of food microbiology. Vol.1: Biomolecules, mechanisms of anzyme action, and metabolism/ Donald Voet, Judith G. Voet.- 3rd ed..- Hoboken, NJ.: John Wiley & Sons, 2004.- 1178 p.; 30 cm.
    ISBN: 0471250902
    Tóm tắt: The content of this book is organized into five parts: Introduction and Bacground; Biomolecules; Mechanisms of Enzymen Action, Metabolism; and Expression and Transmission of Genetic Information. This organization permits us to cover the major areas of biochemistry in a logical and coherent fashion.
(Biochemisty; ) |Bảo quản thực phẩm; Sinh hóa học; | [Vai trò: Voet, Judith G.; ]
DDC: 572 /Price: 113.26 /Nguồn thư mục: [SCTHU].

Phần mềm dành cho TV huyện và trường học1715728. RAY, BIBEK
    Fundamental food microbiology/ Bibek Ray.- 3rd ed..- Boca Raton, Fl.: CRC Press, 2003.- 608 p.; 25 cm.
    ISBN: 0849316103
    Tóm tắt: "Fundamental food microbiology" includes the latest informartion on microbial stress response, food biopreservatives, recent pathogens of importance (Such as Helicobacter pylori and BSE), and control by novel peocessing technologies.
(Food; ) |Công nghệ bảo quản thực phẩm; Công nghệ thực phẩm; Microbiology; |
DDC: 664.001579 /Price: 54.44 /Nguồn thư mục: [SCTHU].

Phần mềm dành cho TV huyện và trường học1715563. Encyclopedia of food microbiology. Vol.1/ Edited by Richard K. Robinson.- San Diego, CA.: Academic Press, 2000.- 661 p, i - xcv; 29 cm.
    ISBN: 0122270711
    Tóm tắt: factors that govern the behaviour of the same organisms, together with an analysis of likely outcomes of microbial growth/metabolism in terms of disease and/or spoilage. The book also describes the contribution of microorganisms to industrial fermentations, to traditional food fermentations from the Middle or Far East, as well as during the production of the fermented foods like bread, cheese or yoghurt that are so familiar in industrialized societies
(Food; ) |Bảo quản thực phẩm; Vệ sinh thực phẩm; Microbiology; | [Vai trò: Robinson, Richard K.; ]
DDC: 664.001579 /Price: 293.79 /Nguồn thư mục: [SCTHU].

Phần mềm dành cho TV huyện và trường học1715387. Encyclopedia of food microbiology. Vol.2/ Edited by Richard K. Robinson.- San Diego, CA.: Academic Press, 2000.- 886 p, i - xcv; 29 cm.
    ISBN: 012227072X
    Tóm tắt: factors that govern the behaviour of the same organisms, together with an analysis of likely outcomes of microbial growth/metabolism in terms of disease and/or spoilage. The book also describes the contribution of microorganisms to industrial fermentations, to traditional food fermentations from the Middle or Far East, as well as during the production of the fermented foods like bread, cheese or yoghurt that are so familiar in industrialized societies
(Food; ) |Bảo quản thực phẩm; Vệ sinh thực phẩm; Microbiology; | [Vai trò: Robinson, Richard K.; ]
DDC: 664.001579 /Nguồn thư mục: [SCTHU].

Phần mềm dành cho TV huyện và trường học1715558. Encyclopedia of food microbiology. Vol.3/ Edited by Richard K. Robinson.- San Diego, CA.: Academic Press, 2000.- 824 p, i - xcv; 29 cm.
    ISBN: 0122270738
    Tóm tắt: factors that govern the behaviour of the same organisms, together with an analysis of likely outcomes of microbial growth/metabolism in terms of disease and/or spoilage. The book also describes the contribution of microorganisms to industrial fermentations, to traditional food fermentations from the Middle or Far East, as well as during the production of the fermented foods like bread, cheese or yoghurt that are so familiar in industrialized societies
(Food; ) |Bảo quản thực phẩm; Vệ sinh thực phẩm; Microbiology; | [Vai trò: Robinson, Richard K.; ]
DDC: 664.001579 /Nguồn thư mục: [SCTHU].

Phần mềm dành cho TV huyện và trường học1734143. Culture media for food microbiology. Vol.34/ Edited by Janet E.L. Corry, G.D.W. Curtis, Rosamund M. Baird.- New York: Elsevier, 1995.- xiii, 491 p.: ill.; 25 cm.
    Includes bibliographical references and index
    ISBN: 0444814981
    Tóm tắt: This publication deals in depth with a limited number of culture media used in Food Science laboratories. It is basically divided into two main sections: Data on the composition, preparation, mode of use and quality control of various culture media used for the detection of food borne microbes; Reviews of several of these media, considering their selectivity and productivity and comparative performance of alternative media. Microbiologists specializing in food and related areas will find this book particularly useful.
(Food; Thực phẩm; ) |Công nghệ sinh học; Microbiology; Vi sinh vật; | [Vai trò: Baird, R. M.; Corry, Janet E. L.; Curtis, G. D. W.; ]
DDC: 660.62 /Nguồn thư mục: [SCTHU].

Phần mềm dành cho TV huyện và trường học1679206. M R ADAMS
    Food microbiology/ M R Adams, M O Moss.- 1st.- Cambridge: The Royal Society of Chemistry, 1995; 574.163p..
    ISBN: 0854045090
    Tóm tắt: The book covers the three main themes of the interaction of micro-organisms with food - spoilage, foodborn illness and food fermentation and give balanced attention to both the positive and negative aspects which result. It also discusses the factors affecting the presence of micro-organisms in foods, as well as their capacity to survive and grow. The book is a must for undergraduates, lectuters and researchers involved in the biological science, biotechnology, and food science and technology
(food - preservation; industrial microbiology; ) |Bảo quản thực phẩm; Vi sinh học công nghiệp; | [Vai trò: M O Moss; ]
DDC: 576.163 /Nguồn thư mục: [SCTHU].

Phần mềm dành cho TV huyện và trường học1686479. GEORGE J BANWART
    Basic food microbiology/ George J Banwart.- 2nd.- New York: Chapman and Hall, 1989; 773p..
    ISBN: 0412076012
    Tóm tắt: The book discusses recent innovations in the use of microorganisms and fermentations to produce various foods; how to can make fuller use of fishery resources and recycled waste products; and the critical role that microbiology plays in ensuring the safety and quality of processed foods. Other key ares covered include loss prevention and responsible pest control, food preservation and its particular importance in developing countries, and aesthetic considerations of new food resources. The book is complemented by a wide range of charts, graphs, and illustrations
(food - microbiology; ) |Công nghệ sinh học; |
DDC: 576.163 /Nguồn thư mục: [SCTHU].

Phần mềm dành cho TV huyện và trường học997830. Modeling in food microbiology: From predictive microbiology to exposure assessment/ Jeanne-Marie Membré, Vasilis Valdramidis (ed.), Enda Cummins....- London: ISTE Press, 2016.- xiii, 84 p.: fig.; 25 cm.- (Modeling and control of food processes set)
    Bibliogr. à la chaque chapter. - Ind. à la fin
    ISBN: 9781785481550
(An toàn thực phẩm; Công nghệ thực phẩm; Vi sinh vật; ) [Vai trò: Cummins, Enda; Dagnas, Stéphane; Gougouli, Maria; Membré, Jeanne-Marie; Valdramidis, Vasilis; ]
DDC: 664.001579 /Nguồn thư mục: [NLV].

Phần mềm dành cho TV huyện và trường học1048731. NGO THI PHUONG DUNG
    Food microbiology/ Ngo Thi Phuong Dung, Huynh Xuan Phong.- H.: Can Tho University, 2013.- xviii, 219 p.: ill.; 24 cm.
    Bibliogr. at the end of chapter
(Công nghệ thực phẩm; Vi sinh vật học thực phẩm; ) [Vai trò: Huynh Xuan Phong; ]
DDC: 664 /Price: 40000đ /Nguồn thư mục: [NLV].

Trang sau |
VUC là mục lục liên hợp, dành cho các thư viện sử dụng hệ thống tự động hóa thư viện VietBiblio có thể tìm kiếm và khai thác nhanh chóng dữ liệu thư mục bao gồm hình ảnh bìa sách.
Với VietBiblio, Hơn 5.000 thư viện có quy mô nhỏ ở Việt Nam đã nhanh chóng thực hiện chuyển đổi số trong điều kiện còn khó khăn về kinh phí và nguồn nhân lực.